USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'li Özgür Özel'den 'Malazgirt Zaferi' ayıbı!

Cumhur İttifakı partileri, Malazgirt Zaferi'ni kutlarken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, zaferin adını sosyal medyada bile anmadı.

CHP'li Özgür Özel'den 'Malazgirt Zaferi' ayıbı!
26-08-2024 23:27
Google News

Haber7

Sultan ÖZETİ| Muhammed Alparslan'ın Anadolu'yu yurt yapan Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü, Bitlis'in Ahlat ilçesinde coşkuyla kutlandı. Cumhur İttifakı tam kadro, Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda buluştu. 

CHP, MALAZGİRT ZAFERİ'Nİ ES GEÇTİ

Cumhur İttifakı partileri Malazgirt Zaferi'ni kutlarken CHP, zaferin adını sosyal medyada bile anmadı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Malazgirt Zaferi'ni kutlamadı. Malazgirt Zaferi, CHP'nin resmi hesaplarında da es geçildi.

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO KUTLAMALARDAYDI

Malazgirt Milli Park Alanı’nda düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici buluştu.

Programda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mili Savunma Bakanı Yaşar Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, , , TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız da yer aldı.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone Hırsızlıklarına Karşı Yeni Bir Özellik Geliyor!
iPhone Hırsızlıklarına Karşı Yeni Bir Özellik Geliyor!

Apple, iPhone hırsızlıklarına karşı yeni bir güvenlik özelliği sunacak. Özelliğin desteklediği iOS sürümü açıklandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu