USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP'li belediyeden Şevval Sam'a milyonluk konser! Rakam dudak uçuklattı

CHP'li Konak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenleyeceği konser için Şevval Sam'a 5 milyon 300 bin lira ödeme yapacağı öğrenildi.

CHP'li belediyeden Şevval Sam'a milyonluk konser! Rakam dudak uçuklattı
17-10-2024 20:12
Google News

  ÖZETİ| HABER7

Devletin uygulama kararı aldığı tasarruf tedbirlerini görmezden gelen CHP'li belediyeler, belediye kaynaklarını konser gibi eğlence kalemlerine harcamaya aralıksız devam ediyor. Konunun son örneği yine bir CHP'li belediyeden geldi. Şarkıcı Şevval Sam'a 2 saat milyonlarca lira ödeme yapılacağı ortaya çıktı.

2 SAAT İÇİN 5 MİLYON 300 BİN LİRA

Edinilen bilgiye göre CHP yönetimindeki Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için şarkıcı Şevval Sam ile bir anlaşma imzaladı. Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile yapılan anlaşmada 29 Ekim günü Karantina Meydanı'nda yapılacak 2 saatlik konser için Şevval Sam'a tam 5 milyon 300 bin liralık ödeme yapılacağı öğrenildi.



4 Ekim 2024'te yapılan anlaşmaya göre konser gerçekleşirse Şevval Sam kaşe bedeli olarak CHP'li belediyeden 5 milyon 300 bin lira ödeme alacak.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Vatandaşın vergileriyle finansmanı sağlanan CHP'li Konak Belediyesi'nin birkaç saatlik konser için Şevval Sam'a 5 milyon lirayı aşan ödeme yapacak olduğunun öğrenilmesinin ardından vatandaşlar sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan belediyeye ve şarkıcı Şevval Sam'a yönelik yüzlerce tepki mesajı paylaşıldı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Neden Artık Ürünlerinde
Apple Neden Artık Ürünlerinde "i" Harfini Kullanmıyor?

Apple’ın neredeyse her ürününün isminde bir “i” takısı olduğunu biliyoruz. Ancak dikkatinizi çektiyse Apple, yavaş yavaş bu alışkanlığından vazgeçti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu