USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP'li belediyeden dev borç! Haciz geldi

Antalya'daki Döşemealtı Belediyesinin 70 milyon liralık borcu nedeniyle iştiraki olduğu Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne haciz uygulandı. Alacaklı firmanın avukatı, asıl borcun belediyeye ait olduğunu söyledi.

CHP'li belediyeden dev borç! Haciz geldi
16-08-2024 19:58
Google News

​​​​​​Döşemealtı ÖZETİ| Belediyesinin aldığı hizmet karşılığında bir firmaya 70 milyon liralık borcundan dolayı, mahkemenin kararı doğrultusunda iştiraki olduğu Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne haciz işlemi yapıldı.

Polis ekipleriyle şirket binasına giden icra memurlarının karar doğrultusunda eşya tespitinde bulunmasının ardından şirketteki demirbaş malların bir kısmı haczedildi. Haciz tutanağına işlenen mallar, şirkete yediemin bırakıldı.

ALACAKLI AVUKATI: ASIL BORÇLU ŞİRKET DEĞİL BELEDİYE

Alacaklı firmanın avukatı Ersun Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin borcu nedeniyle iştiraki firmaya haciz işlemi uygulandığını, asıl borcun belediyeye ait olduğunu söyledi.

Yıldız, haciz işleminin devamı için gelecek hafta da Döşemealtı Belediyesine gideceklerini ve orada da icra memurunun takdir ettiği hacze kabul eşyaların muhafaza altına alınacağını ifade etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Koruyucu İlaç Sıksak da Sivrisineklerden Neden Kaçamıyoruz?
Koruyucu İlaç Sıksak da Sivrisineklerden Neden Kaçamıyoruz?

Yaz akşamlarının en güzel yanlarından biri, sıcak havanın tadını çıkararak açık havada zaman geçirmektir. Ancak bu keyifli anları baltalayan bir şey var: sivrisinekler!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu