USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP kulisi Özgür Özel sinirlendi salonu terketti bütün kredinizi çoktan tükettiniz

CHP grubunda TBMM İdare Amirliği için yapılan seçimde ortalığın karıştığı ortaya çıktı. Yazar Zafer Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızgın ve kırgın bir şekilde toplantıyı terkettiğini yazdı.

CHP kulisi Özgür Özel sinirlendi salonu terketti bütün kredinizi çoktan tükettiniz
19-01-2024 15:12
Google News
CHP ÖZETİ| grubunda TBMM İdare Amirliği için yapılan seçimde ortalığın karıştığı ortaya çıktı. Yazar Zafer Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızgın ve kırgın bir şekilde toplantıyı terkettiğini yazdı.Abone ol

Yazar Zafer Şahin, TBMM İdare Amirliği görevine CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın seçilmesiyle ilgili CHP grubunda yaşananların perde arkasını yazdı.

Bilindiği üzere TBMM İdare Amirliği için CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün aday oldu. Yapılan seçimde Bayraktutan 67, Tüzün ise 55 oy almıştı.

Şahin, genel merkezin desteklediği aday olan Yaşar Tüzün'ün seçimi nasıl kaybettiğine ilişkin ayrıntılı kulis bilgilerini sosyal medya hesabında paylaştı.

"Bir vekil “Bütün kredinizi çoktan tükettiniz “ diye bağırıyor…"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Marvel ve DC,
Marvel ve DC, "Süper Kahraman" İsminin Haklarını Kaybetti

Marvel ve DC, uzun yıllardır elinde bulundurduğu "Süper Kahraman" tabirinin isim haklarını gelen bir itiraz sonucu kaybetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu