USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP Giresun'da fındık mitingi düzenleyecek

CHP, 2 Ağustos'ta Giresun'da fındık üreticileri için büyük bir miting düzenlenecek. CHP Lideri Özel'inde katılacağı mitingde, fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlar gündeme getirilecek ve iktidara çağrıda bulunulacak.

CHP Giresun'da fındık mitingi düzenleyecek
30-07-2024 09:27
Google News
CHP, ÖZETİ| 2 Ağustos'ta Giresun'da fındık üreticileri için büyük bir miting düzenlenecek. CHP Lideri Özel'inde katılacağı mitingde, fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlar gündeme getirilecek ve iktidara çağrıda bulunulacak.Abone ol

CHP, 2 Ağustos’ta Giresun’da fındık mitingi yapılacağını açıkladı. TBMM Divan Katip Üyesi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de mitinge katılarak fındık üreticisiyle buluşacağını ifade etti.

İktidarın yok saydığı emekçinin sesi olmaya devam edeceklerini belirten milletvekili Gezmiş, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, fındık üreticisinin yanında olmak için 2 Ağustos Cuma günü fındığın başkenti Giresun’da fındık mitingi yapacaktır. Giresun milletvekili olarak tüm fındık üreticilerimizi mitingimize bekliyoruz” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Gezmiş, fındık hasadına günler kalmasına rağmen fındık taban fiyatını açıklamayan iktidara da sert tepki gösterdi.

CHP’li Gezmiş, ‘fındık hasadına günler kala sessizliğini koruyan hükümete açık çağrımdır’ diyerek taleplerini sıraladı:

"Bahçeye girmek için gün sayan fındık üreticisinin sabırsız bekleyişine artık bir son verin ve 160 liranın altında bir rakamı aklınızdan dahi geçirmeyin. 160 TL bizim kırımızı çizgimizdir; altında bir fiyat fındıkta hak gaspıdır. Giresun kalite fındık, levant kalite fındıktan %10 oranında daha fazla fiyat farkı almalıdır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Volvo, Elektrikli İnşaat Araçları İçin Yeni Fabrika Açtı
Volvo, Elektrikli İnşaat Araçları İçin Yeni Fabrika Açtı

İnşaat sektöründe de elektrikli araçlara olan ilgi artarken Volvo da bu alanda büyük bir yatırıma imza attı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu