USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

CarrefourSA'ya Kristal Elma'dan 4 ödül

CarrefourSA, "CarrefourBIO" ve "Doğru Karpuz Referans Sesi" reklam filmleriyle Kristal Elma'dan 4 ödülle döndü.

CarrefourSA'ya Kristal Elma'dan 4 ödül
09-10-2024 16:22
Google News
CarrefourSA, ÖZETİ| "CarrefourBIO" ve "Doğru Karpuz Referans Sesi" reklam filmleriyle Kristal Elma'dan 4 ödülle döndü.Abone ol

Şirketten yapılan açıklamaya göre, reklam ve pazarlama projelerinin yarıştığı Kristal Elma, Reklamcılar Derneği'nin ev sahipliğinde bu yıl 36'ncı kez düzenlendi. Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Rixos Tersane İstanbul'da gerçekleştirilen gecede 4 ödül kazandı ve "Oluşturıcılığa Cesaret Veren Marka" seçildi.

CarrefourSA'nın doğal ve organik öz markalı ürün ailesi "CarrefourBIO" projesi, özel kategoriler içinde "Dijital Mecra Kullanımı" ile Bronz ödül alırken, sektörel kategoriler içinde ise "Perakende, E-Ticaret, Moda ve Aksesuar" kategorisinde Gümüş ödülün sahibi oldu.

"Doğru Karpuz Referans Sesi" reklam filmi ise "Verinin Oluşturıcı Kullanımı" kategorisinde Gümüş ödül, Radyo ve Ses Kullanımı kategorisinde de Kristal Elma kazandı.

CarrefourSA, bu yıl 36'ncısı gerçekleşen Kristal Elma'da ödüllerin yanı sıra lezzetle de gündeme geldi. Lezzet Arası Catering'le Kristal Elma'nın Lezzet Sponsoru olan CarrefourSA, Lezzet Arası şefleri tarafından hazırlanan özel menüyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yetişkinlere Özel Lego Seti Tavsiyeleri
Yetişkinlere Özel Lego Seti Tavsiyeleri

Lego, çoğu zaman çocuklara yönelik bir oyuncak olarak görülse de aslında yetişkinlerin de keyifle zaman geçirmesini sağlayan bir hobi diyebiliriz. Biz de bu yüzden sizlere lego seti önerilerinde bulunduk. Hadi içeriğimize!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu