USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Carlo Ancelotti 4-0'lık hezimeti yorumladı

Tüm Spor - El Clasico'da Barcelona'ya 4-0 kaybeden Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti maçı değerlendirdi. İtalyan çalıştırıcı sezonun uzun olduğunu ve pes etmeyeceklerini söyledi.

Carlo Ancelotti 4-0'lık hezimeti yorumladı
27-10-2024 10:07
Google News

LaLiga'nın ÖZETİ| 11. haftasında Real Madrid sahasında Barcelona'ya 4-0 yenildi. Eflatun beyazlıların 42 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, Barcelona'nın da 6 puan gerisine düştü.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti basın toplantısında yenilgiyi değerlendirdi.

"İlk yarıyı beğendim. Gol yiyince enerjimiz düştü. Neler yanlış gitti? Barcelona gol atana kadar çok iyi oynadık. İlk golü yedikten hemen sonra ikinciyi yedik ve maç birebire döndü. Barcelonalı oyuncular bunu avantaja çevirdi. Bu sonuç bize acı verdi. Çok zor bir durum. Sezon uzun ve pes etmeyeceğiz."

"Mbappe 3-4 gol atabilirdi." diyen Ancelotti, "Daha fazla net pozisyona ihtiyacımız vardı. Ofsaytlar normal, savunmayı çok önde kurmuşlardı. Planımız ikinci yarı da dinamik şekilde oyanamaktı. Dortmund bize karşı 60 dakika dayanabilmişti. Sonuç sahadaki oyunu yansıtmıyor. Kazanmayı hakettiler ama ilk gole kadar oyun yakındı. Bu yenilgiden ders çıkaracağız. Öz eleştiri önemli. Ama her şeyi çöpe atmayacağız. Barcelona'ya içeride 4-0 kaybettiğimiz son sezonda şampiyon olmuştuk ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştık. Modric'i oyuna alarak taktik değiştirdim çünkü maç birebire dönmüştü." şeklinde konuştu.

FLICK'LE TARTIŞTI MI?

"Flick ile tartışmadım, yardımcısıyla bir şeyler oldu. Golden sonra bizim kulübemizin önünde yapılan hareketler, bir beyefendinin yapacağı hareketler değildi."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google kendini aştı! Android için 7 yıl güncelleme desteği geliyor
Google kendini aştı! Android için 7 yıl güncelleme desteği geliyor

Android güncelleme sorununa son verme vakti: Google'ın yeni planıyla kullanıcılar 7 yıl boyunca güncellemelerden faydalanabilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu