USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çanakkale’de EYT’liler SGK önünde uzun kuyruklar oluşturdu

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT düzenlemesi hakkında yaptığı açıklama sonrası Çanakkale’de yurttaşlar, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çanakkale’de EYT’liler SGK önünde uzun kuyruklar oluşturdu
29-12-2022 11:21
Google News

AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün milyonların beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin Beştepe’de yapılan toplantı sonrası açıklama yaparak düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı olmayacağını, bu düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin yurttaşınemekli olacağını söyledi.

Bunun üzerine Çanakkale’de bugün EYT’den yararlanacak yurttaşlar, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sıraya girdiğini söyleyen bir yurttaş, "EYT bana yaklaşık 11 yıl önce vurmuştu. Şu anda yeni kanundan yararlanıp inşallah emekli olacağız. Ben daha önce evraklarımı hazırlamıştım. Sadece askerlik borçlanmasını ödemek için geldim. Geri kalan evraklarım zaten hazırdı. Sadece kağıt teslim edip, yasanın kanunlaşmasını bekleyeceğim" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Okulda Yanlış Öğrendiğimiz 8 Bilimsel Gerçek
Okulda Yanlış Öğrendiğimiz 8 Bilimsel Gerçek

Hepimiz okul sıralarında hayatımız boyunca gerekli olacak bazı bilgiler öğrendik ve belki de dünyayı anlama şeklimiz değişti. Peki, size öğrendiklerimizden bazılarının tamamen ya da kısmen yanlış olduğunu söylesek!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu