USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Call of Duty: Warzone 2, Hackerların İşgali Altında

Call of Duty Modern Warfare 2 ile birlikte çıkan Call of Duty: Warzone 2.0, içerdiği sorunlar nedeniyle oyuncuları bezdirdi.

Call of Duty: Warzone 2, Hackerların İşgali Altında
26-11-2022 13:29
Google News

Ülkemizdeki ÖZETİ| 1.100 TL’lik fiyat etiketine rağmen en çok satan oyunlar listesinde yerini almayı başaran Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2, çıkar çıkmaz akıllara ‘acaba Warzone 2 nasıl olacak?’ sorusunu getirmişti.

Şu an görüyoruz ki pek olmamış. Oyun bug ile dolu ve en kötüsü ise hacker kaynıyor. Oyuncular da bu durumdan tam anlamıyla bezmiş durumda.

CoD: Warzone 2’nin Steam sayfası değerlendirmesi, ‘Çok Olumlu’dan ‘Çoğunlukla Olumsuz’a geçti

Call of Duty’nin 2019’de yenilediği Modern Warfare serisi ile birlikte piyasaya sürdüğü ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, Activision’un uzun zaman sonra en büyük başarı yakaladığı işlerinden biri olmuştu.

Ancak Modern Warfare 2 ile birlikte gelen Warzone 2, maalesef aynı etkiyi yaratmadı. Warzone 2 şu anda buglarla dolu, sunucular gecikmeli, grafikler bir garip ve en kötüsü ise oyun tam anlamıyla hacker kaynıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Renault Logosunun Anlamı Nedir?
Renault Logosunun Anlamı Nedir?

Söz konusu otomobil olduğunda Renault, mutlaka aklımıza gelen markalar arasındadır. Logosu ise kendisi ise akıllarımıza kazınmıştır. Peki bu logonun anlamı nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu