USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

BYD Denza Z9 GT modeli piyasaya çıkar çıkmaz binlerce sattı!

BYD Denza Z9 GT, otomotiv piyasasında fırtınalar estiriyor. Araç, sadece 36 saatte 5000 satış rakamına ulaştı. İşte fiyatı ve özellikleri...

BYD Denza Z9 GT modeli piyasaya çıkar çıkmaz binlerce sattı!
22-09-2024 10:42
Google News

3 ÖZETİ| gün önce piyasaya sürülen BYD Denza Z9 GT modeli, sadece 36 saat içinde 5000'den fazla sipariş alarak otomotiv piyasasına hızlı bir çıkış yaptı. BYD’nin alt markası Denza'nın ilk sedanı olan yeni model, hem şık tasarımı hem de teknolojik yenilikleriyle takdirleri kazandı. İşte fiyatı ve özellikleri…

BYD Denza Z9 GT: 36 saatte 5000 satışla büyük başarı elde etti

BYD Denza Z9 GT, 47 bin 476 dolar başlangıç fiyatıyla hibrit ve tamamen elektrikli seçenekler sunuyor. Bu yeni modelin en önemli özelliklerinden biri ise, BYD’nin tasarım direktörü Wolfgang Egger tarafından şekillendirilen çarpıcı dış tasarımı olabilir.

byd-denza-z9-gt-modeli-5000-satis

Araç, “güneş tacı” şeklindeki ön ızgarası ve “kum saati” arka farları ile oldukça modern ve sofistike bir görüntüye sahip. Üstelik bu sedan, 5180 mm uzunluğu ve 3125 mm aks mesafesi ile oldukça geniş bir iç mekan sunuyor. Yani, hem rahat hem de lüks bir yolculuk vaat ediyor.

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı

BYD Denza Z9 GT Çin'de görücüye çıktı. Premium sedan pazarına hitap edecek araç; plug-in hibrit ve elektrikli seçenekler sunuyor.

Denza Z9 GT, piyasaya çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü ve ilk 2010 adetlik özel üretim serisi sadece birkaç gün içinde tükendi. Satış rakamlarına baktığımızda, BYD’nin elektrikli araç pazarındaki güçlü konumunu bir kez daha kanıtlıyor. Hem hibrit hem de elektrikli versiyonlarıyla piyasada olan araç, çevre dostu teknolojileri ve performansıyla öne çıkıyor. Özellikle tamamen elektrikli 630 km menzil sunan versiyonu, uzun yolculuklar için fazlasıyla ideal.

Bu başarının arkasında sadece teknolojik yenilikler değil, aynı zamanda BYD’nin kullanıcı dostu stratejileri de yatıyor. Elektrikli araçların popülerliği artarken, BYD’nin geniş model yelpazesi ve ulaşılabilir fiyat politikası, hem Çin'de hem de küresel pazarlarda kendisine rahatça yer edinebilir.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Byd denza z9 gt
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Sivilcelerinizi Patlatınca Cildinizde Neler Olur?
Sivilcelerinizi Patlatınca Cildinizde Neler Olur?

Yakın çevremiz veya alanında uzman kişiler söz konusu sivilceler olduğunda, sıkmak şöyle dursun genellikle onlara dokunmamamız gerektiğini söyler. Peki sivilcelerle oynamak ve patlatmak, cildimize nasıl zarar verir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu