USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükelçi-Davutoğlu görüşmesinde olay görüntü!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün AB'li Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile yaptığı görüşmedeki fotoğrafı, akıllara Ecevit-Clinton görüşmesini getirdi.

Büyükelçi-Davutoğlu görüşmesinde olay görüntü!
11-01-2023 18:28
Google News

Altılı ÖZETİ| masa liderleriyle yakın temas kuran Avrupalı diplomatların son durağı Gelecek Partisi oldu. Masanın ittifak ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün AB Türkiye Delegasyonu başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile görüştü. Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin fotoğrafını Davutoğlu sosyal medya hesabından paylaştı. O fotoğrafta bir detay dikkat çekti.

BÜYÜKELÇİ BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTI

Görüşmeyi Twitter hesabından paylaşan Davutoğlu, "AB Türkiye Delegasyonu başkanı Büyükelçi Sn. Nikolaus Meyer-Landrut ve heyetini Genel Merkezimizde ağırladık. Türkiye-AB ilişkileri başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduk." açıklamasında bulundu. Davutoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta büyükelçi Meyer-Landrut'un bacak bacak üstüne atmış(Vücut diliyle üstünlük), Davutoğlu'nun ise eli bacağında olan görüntüsü dikkat çekti. 

ECEVİT CLİNTON FOTOĞRAFINI HATIRLATTI

Davutoğlu ile Meyer-Landrut'un bu fotoğrafı akıllara 1999 yılında dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ile ABD Başkanı Bill Clinton’ın Oval Ofis’te yaptığı görüşmeden yansıyan görüntüyü akıllara getirdi. O görüşmede Clinton’ın Ecevit’le koltuğa yaslanarak konuşması ve Ecevit'in ellerini bağlayarak dinlemesi gündem olmuştu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu