USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Burhan: Yerli medyanın desteklenmesi milli güvenlik meselesidir

Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Medya Tanıtımda Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ı makamında ziyaret etti.

Burhan: Yerli medyanın desteklenmesi milli güvenlik meselesidir
03-10-2024 03:37
Google News

Anadolu ÖZETİ| medyasının özellikle son dönemlerde yaşadığı maddi zorlukları ve karşılaştıkları sıkıntıları dile getiren Başkan Burhan, Anadolu medyasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yerel medyanın yaşadığı sorunları AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ’a aktardı.

Burhan konuşmasında, bazı Avrupa ülkeleri ülkemizde faaliyet gösteren cemiyetlere milyonlarca Euro fon yolluyor. Niçin? Amaçları LGBT’yi meşru hale getirmek.

Burhan ayrıca, "Bu ülkeler Anadolu’da yayın yapan bazı medya organlarının Türk aile yapısını bozacak, cinsiyet eşitsizliğini konu alan haberleri yayınlamaları karşılığında fonluyorlar” dedi.

"MİLLİ MEDYANIN DESTEKLENMESİ ÇOK ÖNEMLİDİR"

"Öte yandan ülkemizin doğu illerinde yayıncılık yapan bazı medya organları terör örgütleri tarafından el altından destekleniyor" diyen Burhan, "Bu bir milli güvenlik sorunudur. Ülkemizde yerli ve milli medyanın desteklenmesi gerekiyor dedi. Yabancı ülke basın ateşeleri de Anadolu'yu geziyor. Buradaki yerel medya mensuplarına bizim haberimizi yapın. Bizde size para verelim diyorlar. Bu milli egemenliğimize zarar veriyor. Bir başka sıkıntı ise kara para, bahis site sahipleri de yerel medyada boy gösteriyor bu konuda devletimiz uyanık olmalıdır. Ulusal ve yerelde hizmet veren milli medyanın desteklenmesi çok önemlidir” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise  dile getirilen konuları yakından takip edeceklerini belirtti.

ÖZDEMİR'E ZİYARET

Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’i de makamında ziyaret etti.

Anadolu medyasının özellikle son dönemlerde yaşadığı maddi zorlukları ve karşılaştıkları sıkıntıları dile getiren Başkan Burhan, Anadolu medyasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

"OYUNUN DA, SAHİPLERİNİN DE, İŞBİRLİKÇİLERİNİN DE FARKINDAYIZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise dile getirilen konuları yakından takip edeceklerini belirterek, "Türkiye’nin huzur ve istikrarını, milli değerlerimizi ve insanımızı hedef alan, açık bir milli güvenlik sorunu haline gelen “yabancı kuruluş fonları” kirli ve karanlık eylemlerine hız kazandırmış durumda. Bazı medya kuruluşlarının yanı sıra, cinsiyetsizleştirme projesi kapsamında sapkın akımların propagandasını yapan topluluklar ve müstehcen yayınlarla ahlaki çürümeye yol açmaya çalışan kişi ve kuruluşlar da yabancı fonlarca desteklenen sahalar haline gelmiş durumda.  Maksat, Türk Milleti’nin aile yapısıyla beraber milli değerlerinin tamamını tahribata uğratmak ve böylelikle ülkemiz üzerinde sürdürülen/sürdürülecek rezil oyunlara alan açabilmektir.

Bu halkaya son olarak başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde faaliyet gösteren yabancı kuruluşların, yine bazı illerimizdeki yerel medya kuruluşlarına para teklif ederek, kendilerinin göndereceği servis haberlerin yayınlanmasını istemeleri eklenmiştir. 

Türkiye’nin huzur, istikrar ve güvenliğini tehdit eden bu girişimler karşısında güvenlik birimlerimizle, adli mercilerin gerekli tespitleri yaparak bir an evvel adım atmaları elzem hale gelmiştir. Kaybedecek, vazgeçecek, feda edilecek tek bir insanımız dahi yoktur. Oyunun da, sahiplerinin de, işbirlikçilerinin de farkındayız. Türkiye milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeden, bölgesel ve küresel seviyede yükselen zulme karşı durmaya devam edecektir.  Türk Milleti’nin asalet ve erdemi de bu oyunları boşa çıkaracak yüksek karaktere sahiptir.” dedi

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'dan iOS 18.0.1 Güncellemesi Geliyor
Apple'dan iOS 18.0.1 Güncellemesi Geliyor

Apple, iOS 18.0.1 güncellemesiyle iPhone ve iPad kullanıcılarının karşılaştığı sorunları çözmeyi hedefliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu