USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş itirafı: Satırlar dolusu özür mesajı attı

Tüm Spor - Süper Lig ekibi Kayserispor'u çalıştıran Burak Yılmaz, yeni sezonla ilgili açıklama yaptı. Genç teknik adam, Beşiktaş dönemi ve takımdan ayrılık süreci ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş itirafı: Satırlar dolusu özür mesajı attı
28-07-2024 16:57
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig ekibi Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, yeni sezon öncesi açıklamalar yaptı.

"KARTAL KAYRA'NIN KAYSERİSPOR'A SÖZÜ VAR"

Kayseri'deki ilk günlerine değinerek sözlerine başlayan genç çalıştırıcı, takımın yıldızlarından Mehdi Bourabia'nın geleceği hakkında da konuşan Burak Yılmaz, "Mehdi Bourabia bizimle devam edecek. Kartal Kayra da istediğim bir oyuncu. Onunla da devam etmek istiyoruz. Yurt dışı olmazsa Kayserispor'da oynayacağına dair sözü var." ifadelerini kullandı.

Transfer yapamıyor olmalarını değerlendiren Yılmaz, "Transfer tahtamız ne yazık ki kapalı. Birçok insan bizi zayıf halka olarak görüyor. Bunun böyle olmadığını kanıtlayacağız. Bizim için çok güzel bir meydan okuma." dedi.



"BAİLLY BANA SATIRLAR DOLUSU ÖZÜR MESAJI ATTI"


Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna gelen ve ardından ayrılıkla biten serüveni hakkında konuşan Burak Yılmaz, "Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş, benim devam etmemin iyi olacağı kararını almışlar." ifadelerini kullandı.

39 yaşındaki çalıştırıcının öne çıkan açıklamaları şöyle:

"En çok eleştirildiğim konu Bailly konusuydu. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bailly, bana satırlar dolusu özürler içeren bir mesaj attı. Aklımda ve kalbimde Kayserispor'dan başka en ufak bir şey yok."


 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?

Günümüzün en gelişmiş dijital kameraları her geçen gün daha da yüksek çözünürlük sunuyor. 12, 48 hatta 108 megapiksel kameralarla donatılmış akıllı telefonlar cebimizde taşınıyor. Ancak bir an için insan gözünün de bir dijital kamera olduğunu hayal edin. Acaba insan göz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu