USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı?

17 Mart 2023 tarihinde Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları çekilmişti. Kura sonucunda eşleşmeler belli olmuştu. Futbol severler maçların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı?

Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı?
07-11-2023 20:43
Google News

2022-23 ÖZETİ| UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 31., Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile birlikte toplamda 68. sezonudur. Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı, yok mu? 7 Kasım UEFA Ş. Ligi maçları olmayacak mı? Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı?

2023-24 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ2023-24 UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 32., Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile birlikte toplamda 69. sezonudur. Final maçı 1 Haziran 2024'te İngiltere'nin Londra şehrindeki Wembley Stadyumunda yapılacaktır.

FORMAT DEĞİŞİKLİĞİUEFA tarafından 2021-22 sezonundan itibaren başlamak üzere UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aşağıdaki değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.

• Bir önceki sezonun UEFA Avrupa Ligi şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılacaktır.

• UEFA Şampiyonlar Liginin ön eleme ve birinci eleme turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır.

• UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır.

• Kulüp katsayıları hesaplanırken, ülke katsayısının % 20'sinin eklenmesi uygulaması kaldırılmıştır. Eğer kulüp katsayısı, ülke katsayısının % 20'sinden az ise ülke katsayısının % 20'si kulüp katsayısı olarak alınır.

BUGÜN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI VAR MI?İşte 7 Kasım Şampiyonlar Ligi fikstürü:

Bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Raspberry Pi ve Sony'den Yapay Zekâ Destekli Kamera
Raspberry Pi ve Sony'den Yapay Zekâ Destekli Kamera

Raspberry Pi, Sony ile iş birliğine giderek geliştirdiği yapay zekâ kamera modülünü duyurdu. Bu araç, yapay zekâ tabanlı görüntü işlemeyle ilgilenen geliştiricilerin çok işine yarayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu