USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insanlık dışı muamele

Spor Toto 1. Lig'de dün oynanan Sakaryaspor- Samsunspor maçı için Sakarya'ya giden 2 taraftara üzerindeki formaları çıkarmasını söyleyen vatandaşın davranışı gündem oldu. Sakaryaspor'lu olduğu tahmin edilen vatandaş, "Formanızı çıkarın, burası Adapazarı hayırdır?" di

Bu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insanlık dışı muamele
10-03-2023 15:07
Google News

ÖZETİ| Spor Toto 1. Lig'de dün Sakaryaspor- Samsunspor maçı oynandı. Sahada oynanan futboldan çok maç içerisinde tribünde yaşanan olaylar konuşuldu. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir video ise maç sırasında yaşanan olaylardan daha kötüsünün maçtan önce şehir merkezinde yaşandığını gösterdi.

"BURASI ADAPAZARI HAYIRDIR"

Takımlarını desteklemek için Sakarya'ya gelen Samsunspor taraftarları kenti gezmeye çıktıklarında Sakaryaspor'lu taraftarlarla karşılaştılar. Üzerlerinde Samsunspor forması olan 2 kişiden zorla formalarını çıkarmalarını istediler ve bu anları videoya çektiler. O anları kayır altına alan vatandaş, "Çıkart o formayı, bin arabana, burası Adapazarı hayırdır." diyerek konuk ekibin taraftarlarına tepki gösterdi. O anları izleyen kullanıcılar sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla kötü muamele gören taraftarlara destek oldular.

Bu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muamele

SAMSUNSPOR KAZANDI

Oldukça gergin anların olduğu mücadeleyi konuk ekip Samsunspor, Gaetan Laura'nın 7'inci dakikada kaydettiği gol ile 1-0 kazandı. Sahaya yabancı cisimlerin atıldığı maç, oldukça sert geçti. Toplam 3 kırmızı kart çıktı. Samsunspor, 48 puan ile Sportoto 1. Lig'de 2'inci sıradaki yerini korudu. Sakaryaspor ise 7'inci sırada yer aldı.

Bu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muamele

İşte sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan bazı yorumlar;

Bu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muameleBu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muameleBu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muameleBu kadar da olmaz! Deplasmana giden taraftarlara insan dışı muamele

Alper Kızıltepe Alper Kızıltepe Spor Editörü Haberler.com - Spor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu