USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Braga, Serdar Saatçi'yi transfer etmek istiyor

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçi'ye, Portekiz'in köklü ekiplerinden Braga'nın teklif götürdüğü belirtildi. 19 yaşındaki savunmacı, Valerien İsmael ile yaşadığı sorunlar sonrası kadro dışı bırakılmıştı.

Braga, Serdar Saatçi'yi transfer etmek istiyor
30-08-2022 15:58
Google News

Siyah-Beyazlı ÖZETİ| ekibin altyapısından yetişen Serdar Saatçi'nin yeni bir talibi çıktı. Portekiz Lig'i ekiplerinden Braga'nın başarılı savunmacıya teklif yapacağı iddia edildi.

BRAGA'DAN 1.4 MİLYON EURO TEKLİFTRT Spor'un aktardığı habere göre, Portekiz ekibi, Beşiktaş'a Serdar Saatçi için 1.4 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro ekstra bonus önerdi. Ayrıca Beşiktaş futbolcunun sonraki satışından pay alacağı öğrenildi. 19 yaşındaki stoperin ise Braga ile anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTIViktoria Plzen'e karşı oynanan mücadelenin 83. dakikasında kenara gelerek, Teknik Direktör Valerian İsmael ile tartışma yaşayan Saatçi, siyah-beyazlı yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

2023 YILINA KADAR BEŞİKTAŞ'TABu sezon henüz forma şansı yakalayamayan Serdar Saatçi'nin, siyah-beyazlılar ile 30 Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberler.com / Bilsay Özer - Sporwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, robotaksi Cybercab'i tanıttı! İşte özellikleri
Tesla, robotaksi Cybercab'i tanıttı! İşte özellikleri

Tesla, ilk robotaksi modeli Cybercab aracını tanıttı. Cybertruck benzeri bir görünüme sahip olan araç neler sunuyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu