USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bisiklet eğitiminden, karikatüre metroda yarıyıl şenliği

Günde 3 milyona yakın yolcuya hizmet veren Metro İstanbul, yarıyıl tatilinde de çocukları unutmadı. 7-14 yaş arasındaki çocuklar için gerçekleştirilen etkinlikte; bisiklet eğitimi, origami atölyesi, karikatür atölyesi, ritimli masal atölyesi, film gösterimi olacak ve çocuklar ye

Bisiklet eğitiminden, karikatüre metroda yarıyıl şenliği
24-01-2023 11:28
Google News

Türkiye’nin ÖZETİ| en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, çocuklar için yarıyıl tatili etkinlikleri düzenliyor.

Eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılım ise ücretsiz.

Metro İstanbul’un Esenler ile Esenkent yerleşkelerinde gerçekleştirilen etkinliklerin dün stardı verildi.

7-14 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen etkinlikte; bisiklet eğitimi, origami atölyesi, karikatür atölyesi, ritimli masal atölyesi, film gösterimi olacak ve çocuklar yerleşke turlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Günlük 40 çocukla sınırlı olan etkinliğin kayıtları ise başvuru önceliğine göre alınacak. Öğretirken eğlendiren etkinlikler, 3 Şubat Cuma gününe kadar sürecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya

Düşünün ki, ilerlemeyen bir trafikte sıkışıp kalmışsınız ve mideniz gurulduyor. Oldukça can sıkıcı değil mi? Haydi gelin, Burger King’in bu tat kaçırıcı durumu nasıl lehine çevirdiğinden bahsedelim.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu