USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bir vahşet haberi daha: Ağrı'da köpek katliamı!

Hayvan barınaklarındaki vahşet görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Ağrı'da kısırlaştırmak için toplanan sokak köpeklerinin öldürüldüğü ve çöpe atıldığı iddia edildi. Vahşet, Ağrı'da katliam var etiketiyle ülke gündemine oturdu.

Bir vahşet haberi daha: Ağrı'da köpek katliamı!
19-12-2022 18:03
Google News

Konya ÖZETİ| Hayvan Barınağı'nda geçtiğimiz aylarda bir köpeğin kafasına kürekle vurularak öldürülmesi sonrası bir katliam haberi de Ağrı'dan geldi. Sosyal medyada gündem olan Ağrı Hayvan Barınağı'ndaki olayda iddiaya göre, sokak köpekleri kısırlaştırılmak için toplandı.

Hayvanseverlerin paylaştığı görüntülerde toplanılan onlarca sokak köpeğinin öldüğü ve bazılarının çöp poşetiyle olmak üzere Ağrı Belediyesi Bakımevi önü ile belediyenin çöplüğüne atıldığı ortaya çıktı.

BAKIN NEREDEN ÇIKTILAR?

Pati Koruyucuları Derneği sosyal medyadan, "Ağrı sokaklarında köpek bulamadık. Bakın nereden çıktılar!" tepkisini gösterdi.

Ağrı sokaklarında köpek bulamadık. Bakın o köpekler nereden çıktı!

Bu görüntüler az önce Paw Guards Doğu Ekspresi tarafından Ağrı Barınağı ve Çöplüğünde çekildi. #AğrıdaKatliamVar pic.twitter.com/muPWRXc03G

— Paw Guards | Pati Koruyucuları (@PawGuardsTr) December 18, 2022
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu