USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

BinBin, Hollanda Merkezli GO Sharing'i Satın Aldı

Türkiye merkezli mikromobilite şirketi BinBin, Hollandalı e-moped ve e-bisiklet kiralama girişimi GO Sharing'i satın aldı.

BinBin, Hollanda Merkezli GO Sharing'i Satın Aldı
24-02-2023 21:02
Google News

Dünya ÖZETİ| çapında mikromobiliteye olan ilgi ve talep gün geçtikçe artıyor. Hepimizin bildiği üzere sektörde gittikçe büyüyen Türk şirketler de var. 2019 yılında kurulan elektrikli scooter kiralama girişimi BinBin de bunlardan biri.

Yurt dışı konusunda da hamlelerini artırarak hızla büyüyen şirket, bugün yeni bir adım daha attı. BinBin, Hollanda merkezli e-moped ve e-bisiklet kiralama girişimi olan GO Sharing’i satın aldığını duyurdu.

BinBin’in hizmet verdiği ülkelerin sayısı artıyor

GO Sharing’in hisselerini satın alan BinBin, bu yeni yurt dışı adımıyla hizmet verdiği ülke sayısını da artırmış oldu. Yeni satın alımla birlikte şirket artık Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerde de yer alacak.

BinBin CEO’su Kadir Abdik de konuya ilişkin yaptığı bir açıklamada “Artık Türkiye’nin en büyük mobilite şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Abdik ayrıca, hâlihazırda 5 ülkede 21 şehirde 3 milyondan fazla müşteriye hizmet verdiklerini belirterek büyümelerini sürdürmek ve mikromobilite konusunda Avrupa’da ilk beşe girmek istediklerini sözlerine ekledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu