USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilecik'te 19 yaşındaki Bilgehan bulundu! Kayboldu zannedildi gerçek herkesi şoke etti

BİLECİK'te 'ekmek almaya gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra geri dönmeyen 19 yaşındaki Bilgehan Bilgin için polis ekipleri seferber oldu. Bilgehan'dan 2 gün sonra haber geldi. Kaybolduğu sanılan gencin ailesinden saklandığı ortaya çıktı. Bilgehan, Şeyh Edebali Türbesi y

Bilecik'te 19 yaşındaki Bilgehan bulundu! Kayboldu zannedildi gerçek herkesi şoke etti
24-02-2023 11:10
Google News
BİLECİK'te ÖZETİ| 'ekmek almaya gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra geri dönmeyen 19 yaşındaki Bilgehan Bilgin için polis ekipleri seferber oldu. Bilgehan'dan 2 gün sonra haber geldi. Kaybolduğu sanılan gencin ailesinden saklandığı ortaya çıktı. Bilgehan, Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde bulundu ardından ailesine teslim edildi.Abone ol

Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Çalış Sokak üzerindeki oturduğu evden 22 Şubat günü saat 15.00 sıralarında 'Ekmek almaya gidiyorum' diye çıkan 19 yaşındaki Bilgehan Bilgin'i bulmak için ailesi seferber olmuştu.

Emniyet güçlerince yapılan çalışmalar sonucu çocuk, bu sabah 06:00'da Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde saklandığı yerde bulundu.

Çocuk ailesine teslim edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gencin ailesinden neden kaçıp saklandığı henüz bilinmiyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu