USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bilecikli Genç Sporcu Okul Sporları Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında Altın Madalya Kazandı

Bilecikli genç sporcu Belgin Gökçe Araz, Okul Sporları Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazandı. Türkiye Halter Federasyonunca Denizli'de düzenlenen şampiyonada toplamda 126 kilo kaldırarak sıkletinde şampiyon olan Araz, milli takıma girerek Bilecik'i ve Tür

Bilecikli Genç Sporcu Okul Sporları Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında Altın Madalya Kazandı
17-06-2023 11:38
Google News

Bilecikli ÖZETİ| genç sporcu Belgin Gökçe Araz, Okul Sporları Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Türkiye Halter Federasyonunca Denizli'de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Hasan Güngör Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 45 ilden 493 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, dereceye girebilmek için ter döktü.

Düzenlenen final müsabakalarıyla sona eren şampiyonada toplamda 126 kilo kaldırarak sıkletinde Belgin Gökçe Araz büyük başarı göstererek şampiyon oldu. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Araz, hedefinin milli takıma girerek Bilecik'i ve Türkiye'yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmek olduğunu belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor Türkiye Gökçe Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu