USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Biden ile Netanyahu'dan kritik telefon görüşmesi

Hamas lideri Yahya Sinwar’ın İsrail saldırısında hayatını kaybettiği iddialarının ardından ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü.

Biden ile Netanyahu'dan kritik telefon görüşmesi
18-10-2024 10:22
Google News
Hamas ÖZETİ| lideri Yahya Sinwar’ın İsrail saldırısında hayatını kaybettiği iddialarının ardından ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü.Abone ol

Hamas lideri Yahya Sinwar’ın İsrail saldırısında hayatını kaybettiği iddialarının ardından ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, Biden’ın Netanyahu’yu tebrik ettiği aktarılarak, “Başkan Biden ve Başbakan Netanyahu, ayrıca rehineleri eve getirmek ve savaşı İsrail'in güvenliği sağlanmış ve Hamas'ın Gazze'yi bir daha asla kontrol edemeyeceği bir şekilde nasıl sona erdirileceğini görüştü” denildi.

Açıklamada, Biden ve Netanyahu’nun önümüzdeki günlerde hem doğrudan hem de ulusal güvenlik ekipleri aracılığıyla yakın temas halinde olma konusunda mutabık kaldıkları ifade edildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Navigasyon Sesi Erkek Sürücülerini Nasıl Etkiliyor?
Navigasyon Sesi Erkek Sürücülerini Nasıl Etkiliyor?

Navigasyonda hep duyduğumuz o meşhur kadın sesini biliyorsunuz, hatta birçoğumuz “neden bir erkek seslendirmiyor?” diye düşünmüş bile olabiliriz. Ancak bu seslendirmeye dair ortaya çok garip bir araştırma çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu