USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beşiktaş'tan Siriki Dembele hamlesi!

Alternatifi bol bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta sol kanat arayışları son hız devam ederken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth forması giyen Siriki Dembele transferinde anlaşma noktasına gelindiği ileri sürüldü.

Beşiktaş'tan Siriki Dembele hamlesi!
26-08-2022 10:18
Google News

Beşiktaş, ÖZETİ| teknik direktör Valerien Ismael'in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Kanat bölgesine son transferini Bournemouth forması giyen Siriki Dembele'yi kiralık olarak kadrosuna katarak bitirmek isteyen Beşiktaş'ın oyuncunun kulübü ile anlaştığı öğrenildi.

Fanatik’in haberine göre, iki kulüp arasında yapılan resmi temaslarda kiralama konusunda uzlaşma sağlandığı ve oyuncunun satın alma bedeli konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

İngiliz kulübü, oyuncusu için 2.3 milyon Euro satın alma opsiyonunu kabul etti. Ancak bu opsiyonun zorunlu şekilde imzalanması isteniyor. Beşiktaş yönetimi ise zorunlu satın alma konusuna karşı. Oyuncunun performansına göre bu durumun değerlendireceklerini düşünüyor. Taraflar arasında şimdilik tek pürüzün bu olduğu kaydedildi.

KAZANCI ÇOK YOĞUN

Oyuncu tarafıyla yapılan müzakerelerde herhangi bir sorun olmadığı da gelen haberler arasında. Dembele'nin Beşiktaş'ta oynamayı çok istediği ve şartlarda herhangi bir zorluk çıkarmadan teklifi kabul ettiği kaydedildi. Dembele için görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdüren Ceyhun Kazancı'nın hafta başına kadar bu konuya da netlik kazandırması bekleniyor.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu