USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beşiktaş'ta işyeri baskını: Hem darbedildiler hem de silahla vuruldular

Levent’te alacakları olduğunu iddia ettikleri bir işyerine gelen silahlı iki şahıs, çıkan kavgada içerideki grup tarafından öldüresiye darbedildi. Arbedede silahlarını ellerinden alan gruptaki bir kişi de, şahıslardan birini bacağından vurdu. Canını zor kurtaran şahıs, yaral

Beşiktaş'ta işyeri baskını: Hem darbedildiler hem de silahla vuruldular
06-09-2022 11:32
Google News

Beşiktaş ÖZETİ| Levent’te, 5 Eylül Pazartesi saat 12.30 sıralarında; akraba olan Taner D. ve Kenan D., aralarında alacak verecek meselesi olan Volkan K.’nin bulunduğu işyerine geldi. Burada Taner D. ve Kenan D., Volkan K.’den alacağını tahsil etmek istedi.

Ancak işyerindeki 9 kişilik grup ile Taner D. ve Kenan D. arasında arbede çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Taner D. ve Kenan D. karşı tarafa silah çekti.

YARALI HALDE 300 METRE KAÇIP YERE YIĞILDI

Şahısların elindeki silahları alan Volkan K., Kenan D.’yi bacağından vurdu. Taner D. ise içerideki grup tarafından öldüresiye darbedildi. Neye uğradığını şaşıran Kenan D., can havliyle işyerinden çıkarak yaralı halde kaçmaya başladı.

Yaklaşık 300 metre yaya olarak kaçabilen Kenan D., kendisini bir başka cadde üzerindeki işyerinin bahçesine girerek yere yığıldı. Yaşananların ardından çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

BEŞİKTAŞ POLİSİ SİLAHLARI BULUP ŞAHISLARI YAKALADI

Kısa sürede olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, olayda kullanılan tabancaları ele geçirirken, yaralı şahısları ise muhafaza altına aldı.

Darbedilerek başı ve yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan Taner D. ve silahla bacağından yaralanan Kenan D. ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAYLA İLGİLİ 9 KİŞİ EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan olay yeri inceleme ekipleri de bir süre çalışma yaptı. Beşiktaş polisinin yaptığı çalışmalar sonucunda, şahsı silahla vuran Volkan K. gözaltına alınırken, olaya karışan 8 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Ayrıca işyerinin güvenlik kameralarının kayıt yaptığı cihazın ise içeridekilerden biri tarafından olaydan sonra sökülüp götürüldüğü iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili çalışmayı sürdürdüğü öğrenildi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Büyük Beyinli Hayvanlar Neden İnsanlar Kadar Akıllı Değil?
Büyük Beyinli Hayvanlar Neden İnsanlar Kadar Akıllı Değil?

Bir filin koca kafasının altında devasa bir beyin yattığını biliyor muydunuz? Hatta bazı deniz memelileri ve kuşlar da devasa beyinlere sahip. Peki, tüm bu büyük beyinli hayvanlar neden insandan daha akıllı değil?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu