USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu pişmanlığı!

Tüm Spor - Beşiktaş 2022 yılında yeni sözleşme imzaladığı Ersin Destanoğlu'nu zamanında satmadığı için pişmanlık yaşıyor.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu pişmanlığı!
24-03-2023 16:47
Google News

Sergen ÖZETİ| Yalçın döneminde sergilediği performans ile milli takıma kadar yükselen Ersin Destanoğlu, bu sezonki performansı ile hayal kırıklığı yaşattı.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirilmesinin ardından Ersin Destanoğlu, formayı takımın deneyimli file bekçisi Mert Günok'a kaptırdı.

Beşiktaş, Ersin'in yeni sözleşme sonrası düşen formunun ardından pişmanlık yaşadı. 

8 MİLYON EURO KABUL EDİLMEMİŞTİ

Forma giydiği dönem Fransa Ligue 1 ekibi Nice başta olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübüyle adı anılan Ersin için Beşiktaş'a yaklaşık 8 milyon euro civarında bir teklif gelmiş fakat bu teklif reddedilmişti. Kartal daha sonra Ersin Destanoğlu ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sürecek yeni bir sözleşme imzaladı. Yeni sözleşme sonrası 22 yaşındaki kalecinin moral kazanarak performansını daha da yukarıya çekmesi beklenirken gelinen süreçte Ersin, formasını 34 yaşındaki Mert Günok'a kaptırdı.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon 11 karşılaşmada kaleyi koruyan Ersin, 14 gol yedi. Genç kaleciye Belçika'dan bazı kulüplerin ilgi duyduğu iddia edilirken teklif gelmesi halinde Beşiktaş'ın sezon sonu bunu değerlendirebileceği öne sürüldü.
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu