USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'dan bir ilk

Beşiktaş'ın Kongolu futbolcusu Arthur Masuaku, Adana Demirspor karşılaşmasında attığı gol ile siyah-beyazlı takımda bir ilki yaşadı.

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'dan bir ilk
30-12-2022 12:28
Google News

Geçen ÖZETİ| hafta oynanan Gaziantep FK mücadelesinde takımının attığı tek golde asisti yapan Arthur Masuaku, perşembe akşamı da sahnedeydi.

Kongolu sol bek oyuncusu, Adana Demirspor karşılaşmasının 14. dakikasında kazandıkları frikik için topun başına geçti. Yıldız savunmacı, attığı harika golle fileleri sarsıp, takımını öne geçiren isim oldu. 29 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde de başarılı bir performans sergiledi. Masuaku, savunmada elinden geleni yaparken, ataklarda da destek verdi.

Arthur Masuaku

BURAK YILMAZ'DAN SONRA İLK

Fanatik'in haberine göre Masuaku, ayrıca Beşiktaş forması ile 2019 Mart'ta Konyaspor ile oynanan maçın ardından Burak Yılmaz'dan sonra iç sahada frikik golü atan ilk oyuncu oldu. Deneyimli oyuncu, son golünü ise 4 Aralık 2021'de West Ham forması ile Chelsea'ye atmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu