USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'a müjde! Muleka'ya talip çıktı

Tüm Spor - Mısır basını, Suudi kulübü Al-Ahly’nin Beşiktaş’ta beklentileri karşılayamayan Jackson Muleka için devreye girdiğini iddia etti.

Beşiktaş'a müjde! Muleka'ya talip çıktı
09-04-2023 10:58
Google News

Beşiktaş'ta ÖZETİ| teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Jackson Muleka'ya Suudi kulübü Al-Ahly'nin talip olduğu öğrenildi. Mısır basını, Kongolu yıldızı gelecek sezon kadrosunda görmek isteyen Al- Ahly'nin yaz transfer döneminde Beşiktaş'a resmi teklif yapacağını iddia etti.

3 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Mısır basınında yer alan haberde, Al- Ahly'nin teknik direktörü Marcel Koller'in takımın hücum hattındaki oyuncuları Hussein ve Sharif'in performanslarının düşük olması nedeniyle Muleka'nın transferini istediği belirtildi. Kulüp başkanı Al-Khatib, Muleka'nın transferinin mümkün olan en kısa sürede bitirilebilmesi için talimatlarını verdiği öne sürüldü. Haberde 23 yaşındaki futbolcu için Türk kulübüne 3 milyon euro teklif edileceği de ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın etkisiz bir performans gösteren Muleka için gelecek olan böyle bir teklife nasıl yaklaşacağı ise merak konusu. Beşiktaş formasıyla bu sezon 22 resmi macta görev yapan 23 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 4 gol atarken, 1 de asistle oynadı.

KULÜBÜYE HAPSOLDU

Muleka sezona fırtına gibi bir başlangıç yapsa da ilerleyen haftalarda performansındaki sert düşüş nedeniyle kulübeye hapsoldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ı Dolandıran İki Çinliye Milyonlarca Dolar Ceza
Apple'ı Dolandıran İki Çinliye Milyonlarca Dolar Ceza

Sahte iPhone'ların seri numaralarını değiştirerek Apple'ı dolandıran ikiliye 1,5 milyon dolar para cezası verildi. İki dolandırıcı, 50 aydan fazla süreyle hapis cezası da aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu