USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi! Amir Hadziahmetovic Konya'dan yola çıktı

Beşiktaş, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic transferini KAP'a bildirdi. Boşnak orta saha oyuncusu Konya'dan İstanbul'a doğru yola çıktı. 25 yaşındaki oyuncu havaalanında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi! Amir Hadziahmetovic Konya'dan yola çıktı
01-02-2023 20:52
Google News
Beşiktaş, ÖZETİ| Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic transferini KAP'a bildirdi. Boşnak orta saha oyuncusu Konya'dan İstanbul'a doğru yola çıktı. 25 yaşındaki oyuncu havaalanında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.Abone ol

Beşiktaş, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü arabam.com Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic, bugün İstanbul'a gelecek.

Anlaşma detayları

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncunun transferi konusunda Konyaspor'la 3 milyon euro bonservis, 1 milyon euro performans bonusu ve olası satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma sağladı.

Alacaklarından vazgeçti

Kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmek isteyen ve bu konuda kulübüne baskı uygulayan Hadziahmetovic'in de yaklaşık 600 bin euro tutarındaki alacağından vazgeçtiği aktarıldı.

"7 yıl uzun ve güzel bir süre"

Konya Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bosna-Hersekli futbolcu, "7 yıl gerçekten uzun ve güzel bir süre. Burada gerçekten çok keyif aldım. Konya’yı çok seviyorum. Konyaspor taraftarı benim için her şeyi yaptı. Ben de onlar için her şeyi yaptım. Gerçekten Konya’yı çok seviyorum ama hayat devam ediyor. Futbol kariyerim devam ediyor" dedi.

"Beşiktaş daha ısrarlı"

Hadziahmetovic, İngiltere’den de teklif aldığı fakat Beşiktaş’ı tercih ettiğine yönelik haberlerin sorulması üzerine, “Beşiktaş daha ısrarlı” cevabını verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu