USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş transferde fren yapmıyor! Resmi ağızdan açıklama

Tüm Spor - Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, şu ana kadar doğru transferler yaptıklarını ve 1-2 transferle sezona girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Beşiktaş transferde fren yapmıyor! Resmi ağızdan açıklama
05-08-2024 20:32
Google News

Beşiktaş'ta ÖZETİ| yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar Süper Lig'de yeni sezonu, Avrupa Ligi kurasını ve transferi A Spor'da katıldığı bir yayında değerlendirdi.

Feyyaz Uçar, Süper Kupa şampiyonluğu ve Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçı olan Samsunspor karşılaşmasına ilişkin şunları söyledi:

 "Ezeli rakibimizin önünde net bir skor. Süper Kupa çok anlamlı. Biz sezon başından beri rakip olarak en ciddi rakibimizle oynadık. İyi de başladık maça. Maçın genelinde iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Ayaklarımızın yere basması lazım daha resmi olarak lig başlamadı. Bu hafta ilk maçımız. Samsunspor maçı kolay olmayacak. Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz."

"3 kulvarı da önemsiyoruz"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Partizan-Lugano eşlemesinin galibiyle karşılaşacak.

Feyyaz Uçar kurayla ilgili, "Transferlerimizi yaptık. Çoğunda ne kadar doğru transfer yaptığımız ortada. Bu sezon 3 kulvarda mücadele etmemiz söz konusu. Avrupa Ligi'nde elensek bile Konferans Ligi'nde devam edeceğiz. Ziraat Türkiye Kupası var. 3 kulvarı da önemsiyoruz. Bu sezon Avrupa Kupaları'ndaki maçlar lig statüsünde oynanacak, son derece önemli." açıklamasında bulundu.



"1-2 transferle sezona girmeyi hedefliyoruz"


Transfer çalışmalarını değerlendiren Feyyaz Uçar, "Alternatifli bir kadro kurmamız lazım. Belki 1-2 bölgeye, bek bölgelerine, stoperi bilmiyorum hocamızın kararı çok önemli. Belki forvete giden olursa diye düşünüyorum. 1-2 transferle sezona girmeyi hedefliyoruz. Onlar da banko oyuncular olmayabilir, alternatif olabilir. Şartlar belirleyecek. Giovanni van Bronckhorst'un talebi belirleyecek." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Apple, Wonderlust etkinliğinde ikinci nesil Apple Watch Ultra’yı tanıtmıştı. Bugün ise It's Glowtime etkinliğinde Apple Watch Ultra 3 modelini tanıtmak yerine Apple Watch Ultra 2'nin geliştirilmiş özelliklerini görüyoruz. İşte o özellikler...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu