USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Avrupa maçı ne zaman? Beşiktaş - Tirana maçı hangi kanalda, saat kaçta? BJK maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Peki, Beşiktaş Avrupa maçı ne zaman? Beşiktaş - Tirana maçı hangi kanalda, saat kaçta? BJK maçı ne zaman?

Beşiktaş Avrupa maçı ne zaman? Beşiktaş - Tirana maçı hangi kanalda, saat kaçta? BJK maçı ne zaman?
27-07-2023 10:57
Google News

ÖZETİ| Beşiktaş Avrupa maçı ne zaman? Beşiktaş - Tirana maçı hangi kanalda, saat kaçta? BJK maçı ne zaman? merak ediliyor. BJK, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak. Peki, Beşiktaş Avrupa maçı ne zaman? Beşiktaş - Tirana maçı hangi kanalda, saat kaçta? BJK maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ AVRUPA MAÇI NE ZAMAN?

27 Temmuz Perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş- Tirana UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı saat 21:00'da İstanbul'da, Vodafone Arena Stadyumu'nda oynanacak ve S Sport Plus kanalarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - TİRANA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş- Tirana UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, S Sport Plus kanalı üzerinden canlı olarak karşılaşmayı takip edebilir. İnternet üzerinden maçı izlemek isteyen kişiler ise S Sport Plus resmi web sitesi üzerinden canlı izleme linkine ulaşabilir. S Sport Plus kanalı Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta Yeni Yapay Zekâ Video Aracını Tanıttı
Meta Yeni Yapay Zekâ Video Aracını Tanıttı

Meta yapay zekâ alanındaki yatırımlarını sürdürerek yeni yapay zekâ video aracı Meta Movie Gen'i tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu