USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Ben Türkan Saylan' Samsun'da sahnelendi

Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği Levent Üzümcü Tiyatrosu oyuncusu Şenay Gürler’in oynadığı “Ben Türkan Saylan” adlı Mert Fırat, Berna Laçin, Levent Üzümcü, Uğur Dündar, Ayşe Yüksel ve Yetkin Dikinciler’in dış ses verdikleri oyun Samsun Lovelet Sahnesinde kapalı g

'Ben Türkan Saylan' Samsun'da sahnelendi
09-01-2023 06:13
Google News

Samsun ÖZETİ| Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) gençlerinin de katkılarını sunduğu oyun tek perde olarak sahnelendi.

Türkan Saylan’ın hayatından kesitleri seyirciye aktaran Şenay Gürler, canlandırdığı Türkan Saylan’ı şu ifadelerle anlattı:

"Türkan Hanım çok önemli bir insan, çok önemli bir bilim insanı. Aynı zamanda çocukların okumasını, özellikle kız çocukların okumasına bu kadar büyük bir destek olduğu için, ÇYDD’yi kurduğu için, bu kadar savaşçıl bir kadın olduğu için, onu canlandırmak benim için bir onur açıkçası."



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld  Neden Başarısız Oldu?
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld Neden Başarısız Oldu?

Apple, yıllar boyunca hem donanım hem de yazılım konusunda birçok yeniliğe imza atmış, ürünleriyle teknoloji dünyasında devrim yaratmış bir şirket. Ancak her başarılı firmanın tarihinde bazı başarısızlıklar da var. Bu içerikte, Apple’ın başarısız yazılım girişimi Ap

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu