USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belçika'da 7 gollü dev maçın kazananı Samattalı Genk oldu

Tüm Spor - Belçika'da Genk - Anderlecht maçı 5-2 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona ererken, geçmişte yolu Süper Lig'den geçen Mbwana Samatta, Islam Slimani ve Joseph Paintsil mücadelede gol sevinci yaşadılar.

Belçika'da 7 gollü dev maçın kazananı Samattalı Genk oldu
16-04-2023 18:13
Google News

Belçika ÖZETİ| 1. Futbol Ligi'nin 33. haftasında lider Genk, kötü bir sezon geçiren Anderlecht'i konuk etti.

Cageka Arena'da oynanan maç 5-2 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona ererken, bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Mbwana Samatta ve sarı lacivertli takımın eski golcüsü Islam Slimani karşılaşmaya damga vurdular.

GOLLER SAMATTA, SLIMANI VE PAINTSIL'DEN

Genk'e galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Mbwana Samatta, 45. dakikada Aziz Outtara Mohammed, 49 ve 87. dakikalarda Ankaragücü'nün eski futbolcusu Joseph Paintsil ve 53. dakikada Bilal El Khannous attı.

Anderlecht'te ise 43. dakikada Islam Slimani ve 64. dakikada Anders Dreyer'in kaydettiği goller farklı yenilgiyi önleyemedi.

Bu sonuçla Genk puanını 74'e çıkartarak liderliğini sürdürdü. 46 puanla 10. sıraya gerileyen Anderlecht ise normal sezonun bitimine bir hafta kala ilk 8'e girerek Play-off'a kalma şansını azalttı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu