USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belçika'da pole pozisyonu Charles Leclerc'in

Tüm Spor - Belçika Grand Prix'si sıralama turlarında Red Bull'un pilotu Max Verstappen en hızlı zamanı elde ederken, ikinci olan Ferrari'nin Monakolu sürücüsü Charles Leclerc, Verstappen'in aldığı cezadan dolayı pole pozisyonunda başlayacak.

Belçika'da pole pozisyonu Charles Leclerc'in
27-07-2024 19:23
Google News

Formula ÖZETİ| 1’de sezonun 14. yarışı olan Belçika Grand Prix'sinde sıralama turları 7 bin 4 metre uzunluğundaki Spa-Francorchamps Pisti’nde yapıldı. Sıralama turlarında Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, 1:53.159 derecesiyle en hızlı zamanı elde etti fakat güç ünitesi değişikliğinden dolayı aldığı 10 sıra grid cezasından dolayı pole pozisyonunda ikinci olan Ferrari'nin Monakolu sürücüsü Charles Leclerc başlayacak.
Red Bull'un Meksikalı pilotu Sergio Perez ikinci, Mercedes'in Büyük Britanyalı sürücüsü Lewis Hamilton da yarışa üçüncü sıradan start alacak. Verstappen ise 11. sırada olacak.
Yarış yarın TSİ 16.00'da başlayacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gelecekte Klimalar Bir Nevi Pil Gibi Çalışabilir mi?
Gelecekte Klimalar Bir Nevi Pil Gibi Çalışabilir mi?

Sıcak yaz günlerinde klima kullanmadan durmak neredeyse imkânsız. Üstelik artan bu klima kullanımı da elektrik talebini ciddi bir şekilde artırıyor. Bu durum da bazı bölgelerde elektrik kesintisine bile neden olabiliyor. Ancak merak etmeyin, buna da bir çözüm bulundu!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu