USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Beklenen özellik sonunda WhatsApp'a geliyor!

WABetainfo'nun haberine göre META'nın çatısı altında faaliyetlerini sürdüren WhatsApp, yakın bir zamanda 'kullanıcı adı' özelliğini sunmaya başlayacak.

Beklenen özellik sonunda WhatsApp'a geliyor!
27-05-2023 10:28
Google News

WhatsApp, ÖZETİ| uzun zamandır üzerinde çalıştığı özelliğini yayınlamak üzere.

Kullanıcılar WhatsApp üzerinde bir hesap oluşturmak için bir telefon numarasına ihtiyacı bulunuyor.

Bireysel ya da grup sohbetindeki herkes telefon numaralarını görebiliyor. Ancak WhatsApp, yakın bir zamanda kullanıcı adları özelliğini getirerek sohbet ekranında telefon numaralarının yerine kullanıcı adlarının görünmesini sağlayacak.

WABetaInfo tarafından yayınlanan bir rapora göre, WhatsApp uygulamasının en son beta sürümü, şirketin gelecekte bu özelliği sunabileceğini gösteriyor. Raporda, kullanıcı adı bölümünün Ayarlar'daki Profil sayfasında görülebileceği belirtildi.

2 MİLYAR KULLANICISI BULUNUYOR

Şu anda mesajlaşma uygulamasını kullanan 2 milyar kişi olduğu için Meta'nın sahip olduğu uygulamanın kullanıcıların bir kullanıcı adı seçmesi için nasıl bir süreç başlatabileceği net değil. Şirket tarafından haberle ilgili yoruma ve özellik hakkında herhangi bir bilgiye yer vermedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'in Tartışmalı Projesi: Yarlung Zangbo Nehri Barajı
Çin'in Tartışmalı Projesi: Yarlung Zangbo Nehri Barajı

Son yıllarda mega projeleri ile adından sıkça söz ettiren Çin, dünyanın en büyük hidroelektrik projelerinden birini hayata geçiriyor. Bu içerikte, Yarlung Zangbo Nehri üzerine inşa edilecek olan devasa barajdan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu