USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Bebeğinin Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı!

Son olarak 'Yakamoz S-245' adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl anne olmuştu. Güzel oyuncu, kızı Mercan'ı ilk kez paylaştı. İşte detaylar...

Bebeğinin Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı!
01-11-2022 22:48
Google News

Meslektaşı ÖZETİ| Burak Yamantürk ile mutlu evliliği olan Özge Özpirinçci, 11 aylık olan kızı Mercan'ın fotoğrafını ilk kez paylaştı.

Şu sıralar ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Özpirinçci, kızının yüzünü kısmen gösterdi.

Özge Özpirinçci, bebeğinin Akrep Burcu olmaması için dua ettiğini söylemiş, "Akrep burcunun karanlık yerleri çok. Kızım Yay olsun istiyorum" demişti.

Öte yandan Özpirinçci'nin doğum kilolarından tamamen kurtulduğu da gözlendi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünden 2008 yılında mezun oldu.

İlk olarak Kanal D'de Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

2017-2020 yılları arası FOX'ta yayınlanan Kadın dizisinde başrol olan iki çocuk annesi Bahar Çeşmeli karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu rol ile 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ ÖZEL HAYATI

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanmış, aynı yıl içinde karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır. [2] 2014 yılından beri birlikte olduğu ve 2021 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile Mercan adında bir kızı vardır.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin Burak Yamantürk Özge Özpirinçci Bodrum Magazin Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple watchOS 11.0.1 Güncellemesini Yayımladı
Apple watchOS 11.0.1 Güncellemesini Yayımladı

watchOS 11.0.1 güncellemesi, batarya tüketimi ve dokunmatik ekran sorunları dahil olmak üzere çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu