USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BBP lideri Destici'den, kendisini hedef alan Armağan Çağlayan'a cevap

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bu sabah katıldığı canlı yayında asgari ücretle ilgili açıklamalarının ardından Destici'yi eleştiren bir tweet attı.

BBP lideri Destici'den, kendisini hedef alan Armağan Çağlayan'a cevap
03-11-2022 19:52
Google News

Ünlü ÖZETİ| sunucu Armağan Çağlayan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bu sabah katıldığı canlı yayında yaptığı asgari ücretle ilgili açıklamalarının ardından Destici'yi eleştiren bir tweet attı.

"ASGARİ GEÇİM RAKAMI BELİRLENSİN"

Destici, yayında "Bizim önerimiz şu; Asgari Ücret Tespit Komisyonu gibi bir asgari geçim rakamı belirlensin. Yani 4 kişilik bir aile asgari kaç liraya geçinebilir? 4 kişilik bir ailede toplam gelire bakacağız. Çünkü aileler var ki 2 asgari ücretli çalışıyorsa bir anda geliri 11 bin liraya çıkıyor. Ya da bir emekli, bir asgari ücretli varsa 9-10 bin liraya çıkıyor. Diyelim ki 7500 lira belirledik ve 4 kişilik ailede 1 kişi çalışıyor, 5500 lira asgari ücret alıyor. O zaman diyoruz ki devlet 2500 lirayı oraya takviye yapsın" sözlerine yer verdi.

DESTİCİ'Yİ ELEŞTİRDİ

Yayın sırasında tweet atan Armağan Çağlayan ise, "Fox TV'de Mustafa Destici halkın çok kolay geçindiğine İlker Karagöz'ü ikna etmeye çalışıyor. Bir evde 2 asgari ücretle çalışan varsa, kolay geçinilebiliyormuş. Öyle dedi!" diyerek Destici'yi hedef aldı.

Haberler.com Youtube Kanalı'ndan Genel Yayın Yönetmeni Avukat Bedia Teymur ve Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtlayan Destici, Çağlayan'ın sözlerine söyle cevap verdi:

Haberler.com / Ayça Elal - Güncel
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mazda'dan tepki çeken yenilik: Motoru çalıştırmak artık paralı
Mazda'dan tepki çeken yenilik: Motoru çalıştırmak artık paralı

Mazda otomobillerde abonelik sistemi yaygınlaşıyor. Buna göre şirket, bazı özelliklerini paralı hale getirdi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu