USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayram Bektaş'ta şok protesto!

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş'ı basın mensupları protesto etti. Bektaş bu konu hakkında açıklamalar yaptı.

Bayram Bektaş'ta şok protesto!
12-09-2022 00:32
Google News

Spor ÖZETİ| Toto 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Samsunspor'u çalıştıran Bayram Bektaş, oyuncuları tebrik ederek iyi mücadele ortaya koyduklarını kaydetti. Bektaş, golde ise basit bir hata yaptıklarını ifade etti.

Bayram Bektaş, "Kenara açılan topun devamında rakibe, gol noktasına pas verdik. Kendi oyuncumuza çarpan top filelere gitti. Üst üste gelen hatalardan geri düştük. Golü aradık ve fırsatları bulduk ama ilk yarı orta sahada sıkıntı yaşadık. Rakip arkaya sarkınca sorunlar yaşadık. İkinci yarı oyunu dengeleyerek beraberliği yakaladık. Maçı kazanabilirdik. Pas anlamında oyunun kontrolünü alınca rakip uzun pasa döndü. Dönen toplarla organize atak geliştirdik ama sonuçlandıramadık" dedi.

Çaykur Rizespor'un Süper Lig'den düşen büyük bir camia olduğuna dikkat çeken Bektaş, "Biz bu güce karşı direnç koyduk. Son saniye galip gelecek pozisyonu yakaladık ama çok kötü kullandık. Rakibi üçe bir yakaladık. Atsak maç bitiyordu. Bir puan ile dönüyoruz üzgünüz. Saha da çok kötüydü. Özellikle bu tür sahalar pas oyunu oynayan takımlar için zor oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

SAMSUN'DAN GELEN BASIN MENSUPLARI TERK ETTİ

Samsun'dan gelen basın mensuplarının toplantı odasını terk etmesi ile ilgili soruya ise Bektaş, "Basın odası, katılmak isteyen gelir, istemeyen, gelmeyen katılmayabilir. Saygı duyuyorum. Basın mensuplarından objektif yorum beklerim. Takım kötü oynayınca eleştirilecek olan benim. Bu takım bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Sonuçlandırma ile ilgili sıkıntımız var. Objektif olduktan sonra saygı duyuyorum. Basın mensupları aracılığı ile kendimizi kamuoyuna anlatıyoruz. Hata yapabilirim, özür dilemeyi bilirim." diye konuştu.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu