USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayraklar kırmızıya çevrildi: Sakarya'nın 3 ilçesinde denize girmek yasaklandı

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde hava muhalefeti ve rip akıntısı nedeniyle denize girişler bugün (10 Temmuz 2024) yasaklandı.

Bayraklar kırmızıya çevrildi: Sakarya'nın 3 ilçesinde denize girmek yasaklandı
10-07-2024 15:23
Google News
Sakarya'nın ÖZETİ| denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde hava muhalefeti ve rip akıntısı nedeniyle denize girişler bugün (10 Temmuz 2024) yasaklandı.Abone ol

Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde, olumsuz hava şartları ve rip akıntısı nedeniyle denize girmek yasaklandı. Karasu Kaymakamlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Olumsuz deniz durumu ölümlü boğlma olaylarına sebep olmaktadır. Ağır deniz şartları sebebiyle bugün (10.07.2024) itibariyle denize girişler yasaklanmıştır. " diyerek vatandaşları uyardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, sahillerde kırmızı bayrak çekerek denize girmenin yasak olduğunu belirtti. Cankurtaran ekipleri, vatandaşlara denize girmemeleri konusunda sürekli uyarılarda bulundu.

Kaymakamlık ve cankurtaran ekipleri, vatandaşları dikkatli olmaları ve deniz yasağına uymaları konusunda sürekli bilgilendiriyor. Yetkililer, yasak kalkana kadar denize girilmemesi gerektiğini ve sahil boyunca yapılan uyarılara riayet edilmesinin önemini vurguluyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu