USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir, Sivas deplasmanından 3 puanla döndü

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Net Global Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Başakşehir'in golleri Figueiredo'dan, Sivasspor'un golü ise Menig'den geldi.

Başakşehir, Sivas deplasmanından 3 puanla döndü
27-09-2024 23:37
Google News
Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 7. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Net Global Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Başakşehir'in golleri Figueiredo'dan, Sivasspor'un golü ise Menig'den geldi.Abone ol

Trendyol Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında RAMS Başakşehir, deplasmanda Net Global Sivasspor'u 2-1 yendi.

49. dakikada konuk ekip farkı 2'ye çıkardı. Deniz Türüç'ün sağ kanattan ortasında Opoku'nun kafa vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu Figueiredo, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 0-2.

82. dakikada Sivasspor golü buldu. Moutoussamy'nin ara pasında sağ taraftan ceza alanına giren Turgunboev'in içeriye çevirdiği topu kale önünde Menig ağlarla buluşturdu: 1-2.

86. dakikada Koita'nın pasında topla buluşan Menig, ceza sahası içinde meşin yuvarlağa sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

Karşılaşma, RAMS Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu