USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Barışmak için buluştuğu arkadaşına ateş açtı

Adana'da Umut Emre D., barışmak amacıyla buluştuğu, husumetli olduğu arkadaşı Hünkar Deniz G.'yi tabancayla peş peşe ateş ederek yaraladı. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Barışmak için buluştuğu arkadaşına ateş açtı
12-10-2022 11:32
Google News

Çukurova ÖZETİ| ilçesi 100'üncü Yıl Mahallesi'nde 8 Ekim'de, Umut Emre D., kavgalı olduğu arkadaşı Hünkar Deniz G. ile barışmak için buluştu. Bir süre konuşan iki arkadaş, daha sonra tartışmaya başladı. Belinden tabancasını çıkaran Umut Emre D., arkadaşına peş peşe ateş açtı.

Bu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kaçmaya çalışan Hünkar Deniz G.'ye seken kurşunlardan biri geldi. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Hünkar Deniz G., çağrılan sağlık ekibince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TABURCU EDİLDİ

Ayağından yaralanan Hünkar Deniz G., tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi

Pragmatic isimli bir firma, bükülebilen bir işlemci geliştirmeyi başardı. Geleneksel işlemcilerden oldukça farklı yapıda olan bükülebilir işlemci, giyilebilir teknolojik ürünler için önemli olacak gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu