USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Barcelona'dan şoke eden Emre Demir kararı!

La Liga devi Barcelona'nın Süper Lig ekibi Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Emre Demir konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. La Liga devinin B takımında oynayan genç yıldızla ilgili çarpıcı bir karar alındığı öne sürüldü.

Barcelona'dan şoke eden Emre Demir kararı!
15-01-2023 10:51
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig ekibi Kayserispor'dan Barcelona'ya 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Emre Demir'e kötü haber geldi.

Emre Demir

"UYUM SÜRECİNİ İYİ YÜRÜTEMEDİ"

Relevo'nun haberine göre, Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan Emre Demir konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. La Liga devinin B takımında da süre alamayan Emre Demir'den ocak ayında kendisine yeni bir kulüp bulmasının istendiğinin iletildiği vurgulandı.

Barcelona'nın bu kararında Emre Demir'in uyum sürecini iyi yürütememesinin etkisinin olduğu belirtildi. 18 yaşındaki oyuncunun İspanyalca ya da İngilizce bilmemesinin gelişimini engellediği kaydedildi.

18 MAÇIN 2'SİNDE OYNADI

Barcelona B Takımı'nın bu sezon oynadığı 18 maçın sadece 2'sinde Emre Demir forma şansı bulabildi. Oyuncu hakkında gelecek kiralama ya da bonservisli transfer teklifleri konusunda son kararı Barcelona'nın vereceği kaydedildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta itiraf etti: Görüntülerinizle yapay zekayı besleyecek!
Meta itiraf etti: Görüntülerinizle yapay zekayı besleyecek!

Meta, Ray-Ban akıllı gözlüğüyle çekilen tüm görüntülerle yapay zekayı eğiteceğini itiraf etti. İşte konunun ayrıntıları...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu