USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Balkan ekonomisinin aktörleri Edirne’de buluşuyor

Ekonomi - Balkan İş ve Yatırım Forumu, 31 Ekim’de Edirne Valiliği ev sahipliğinde başlıyor.

Balkan ekonomisinin aktörleri Edirne’de buluşuyor
28-10-2024 15:53
Google News

Balkan ÖZETİ| İş ve Yatırım Forumu, 31 Ekim’de Edirne Valiliği ev sahipliğinde start alıyor. Organizasyonun Balkan ülkelerinden bakan ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Vali Sezer, ''İş dünyasının önemli aktörleri ve girişimcilerin yeni iş birliği ve ortaklıkların kapısını aralayacağı Forum, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığının himayesinde hayata geçiriliyor'' dedi.

Osmanlı İmparatorluğuna 88 yıl başkentlik yapan Edirne; Balkan coğrafyasının ticaret, sanayi, lojistik, tarım, turizm, sağlık, kültür-sanat, teknoloji ve işbirliği başkenti olma yolunda önemli bir organizasyonu hayata geçiriyor.

EKONOMİNİN KURMAYLARI EDİRNE’DE

Balkan İş ve Yatırım Forumu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığının himayesinde gerçekleştiğini belirten Vali Sezer, ''Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR ve Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer BOLAT, teşrifleriyle katkılarını sunacak. DEİK ve TİM de organizasyonun düzenlenmesine destek veren kurumlarımız arasında'' dedi.

BÖLGE TİCARETİNE BÜYÜK KATKI

31 Ekim’de başlayacak organizasyonun Balkanlardaki ticarete büyük katkı sağlamasını hedeflediklerinin altını çizen Edirne Valisi Yunus Sezer, ''Balkan İş ve Yatırım Forumu, bölge ülkelerinden yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşecek'' diye konuştu.

GİRİŞİMCİ VE YATIRIMCI BULUŞACAK

Organizasyonun konuk ülkelerden Ticaret ve Sanayi Bakanları, odalar ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri, yatırımcı iş insanları ve sektör temsilcilerini bir araya getireceğini ifade eden Vali Sezer şöyle devam etti: “Balkan ülkeleri arasındaki ticareti büyütecek adımların konuşulacağı Foruma, farklı ülkelerden gelen yatırımcılar arasında gerçekleşecek Business to Business (B2B) görüşmeleri eşlik edecek.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HTC Surround Neden Başarısız Oldu?
HTC Surround Neden Başarısız Oldu?

Akıllı telefon sektöründe büyük markaların yenilikçilik girişimleri her zaman istenildiği gibi sonuçlanmayabiliyor. Bu içerikte, HTC’nin büyük bir başarısızlığa dönüşen modeli Surround’dan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu