USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Bakanlıkta makam aracı krizi' iddialarına yalanlama!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan, 'Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi çıktı' iddiasının doğru olmadığını duyurdu.

'Bakanlıkta makam aracı krizi' iddialarına yalanlama!
14-10-2024 18:23
Google News

Dezenformasyonla ÖZETİ| Mücadele Merkezinden, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi çıktı" iddiasına ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, bahse konu iddianın doğru olmadığı belirtilerek, "İddiaya konu olan araç, Tarım ve Orman Bakanlığı envanterinde bulunmamaktadır. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Tarım ve Orman eski Bakanı Vahit Kirişçi arasında, bahse konu iddiaya dair herhangi bir görüşme meydana gelmemiştir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OneCoin Nasıl 3,5 Milyondan Fazla Yatırımcıyı Dolandırdı?
OneCoin Nasıl 3,5 Milyondan Fazla Yatırımcıyı Dolandırdı?

Kripto paralar son yıllarda hızla yükselirken, herkesin ilgisini çeken bu dijital devrim milyonlarca insanın büyük kazanç hayalleri kurmasına ve bazılarınınsa bu hayallerinin başlarına yıkılmasına sebep oldu. Bu içerikte, yatırımcıların hayallerini yıkan bir skandaldan bahsede

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu