USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bakanlığın asgari ücret anketinde kafa karıştıran ifade! Herkes kim olduklarını merak ediyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısında asgari ücret tespiti için yapılan anketin sonuçlarını paylaştı. Bakanlığın açıklamasında "İşçi ya da işveren olmayan çeşitli mesleklerden vatandaşların oluşturduğu kamuoyunun

Bakanlığın asgari ücret anketinde kafa karıştıran ifade! Herkes kim olduklarını merak ediyor
07-12-2022 18:39
Google News

Asgari ÖZETİ| ücrette zam maratonu başladı. İşçi, işveren ve hükümet kanadından oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleştirdi.

TÜRK-İŞ: PAZARLIĞA 7 BİN 785 TL'DEN BAŞLAYACAĞIZİşçi temsilcisi Türk-İş'in Başkanı Ergün Atalay, toplantı öncesi yaptığı açıklamada, "Asgari ücret pazarlığına 7 bin 785 TL'den başlayacağız. Razı gelmeyeceğimiz rakama imza atmayacağız." ifadelerini kullandı. Komisyon ikinci toplantısını ise 14 Aralık'ta gerçekleştirecek.

BAKANLIK ANKET SONUCUNU PAYLAŞTIKomisyonun ilk toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, asgari ücret tespiti için yapılan anketin sonuçlarını paylaştı. Açıklamada, "İşçi ya da işveren olmayan çeşitli mesleklerden vatandaşların oluşturduğu kamuoyunun 2023 yılı asgari ücreti için ortak beklentisi 7 bin 845 lira oldu" denildi.

HERKES KİM OLDUKLARINI MERAK EDİYORBakanlığın yaptığı açıklama kafa karışıklıklarına neden oldu. Açıklamadaki "İşçi ve işveren olmayan kesim" tabirinin kim olduğu merak edildi.

Ticaret Bakanlığı'nın, zincir marketlerin ürün ve şube verilerini denetlemesi sizce fiyatları düşürecek mi?

— Haberler.com (@Haberler) December 7, 2022

Mesut Şahin Mesut Şahin mesut.sahin@haberler.com Haberler.com - Ekonomi
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu