USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakanlar ortak 'TUSAŞ saldırısı' açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TUSAŞ tesisine gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili ortak açıklamalarda bulunuyor.

Bakanlar ortak 'TUSAŞ saldırısı' açıklaması
23-10-2024 22:13
Google News
İçişleri ÖZETİ| Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TUSAŞ tesisine gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili ortak açıklamalarda bulunuyor.Abone ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ortak basın açıklaması gerçekleştiriyor.

Cevdet Yılmaz: Bu hadisede maalesef 5 şehidimiz var, 22 yaralımız var. Yaralılarımızın çoğunun durumu iyi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Yaralılarımızdan 3’ünü taburcu ettik. 1’inin durumu ağır, diğerlerinin de tedavileri devam ediyor.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Operasyonu gerçekleştiren yaralılardan 7 arkadaşımız özel harekattan. Onlar da ailelerine kavuşacaklar inanıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin PKK terör örgütü oldukları kuvvetle muhtemel.

Detaylar geliyor... 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ARM, Qualcomm’un Lisansını Sonlandırdı
ARM, Qualcomm’un Lisansını Sonlandırdı

ARM, Qualcomm’un lisans anlaşmasını iptal etti. Alınan bu karar akıllı telefon pazarında önemli değişimlere ve olası mali kayıplara neden olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu