USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bakan Nureddin Nebati'den 'Türkiye'nin Yüzyılı' paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden bugün tanıtımı gerçekleştirilecek 'Türkiye'nin Yüzyılı' vizyon belgesi hakkında paylaşımda bulundu. Nebati, "Durmuyoruz, duraksamıyoruz, tereddüt etmiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kararl

Bakan Nureddin Nebati'den 'Türkiye'nin Yüzyılı' paylaşımı
28-10-2022 12:59
Google News

100'üncü ÖZETİ| yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'ni kesintisiz 20 yıldır yöneten AK Parti, yeni yüzyılı şekillendirecek program, proje ve hedeflerle halkın karşısına çıkacak. Geride bırakılan 20 yılda ülkede ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan AK Parti iktidarı, "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak.

GÖZLER ANKARA SPOR SALONU'NDA OLACAK

AK Parti kurmayları, üzerinde aylardır çalışılan ve "ülkenin gelecek tasarımı" olarak niteledikleri "Türkiye Yüzyılı" lansmanının hazırlıklarını tamamladı. Vizyon belgesi niteliği taşıyan program, bugün Ankara Spor Salonu'nda vatandaşlarla paylaşılacak.

BAKAN NEBATİ'DEN PAYLAŞIM GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de sosyal medya hesabından Türkiye'nin Yüzyılı lansmanı hakkında paylaşımda bulundu. Nebati, "Durmuyoruz, duraksamıyoruz, tereddüt etmiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kararlı ve sağlam adımlarla ilerliyor, yarınlarımız için, Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için, beraberce var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Bakan Nureddin Nebati'den 'Türkiye'nin Yüzyılı' paylaşımı

Barış Yahya Çinçin Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Ekonomi
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
X'te Mavi Tik Almanın 8 Dolar Olmasının Starbucks Bağlantısı
X'te Mavi Tik Almanın 8 Dolar Olmasının Starbucks Bağlantısı

X’te mavi tik almanın 8 dolar olması ile Starbucks’ın bir ilgisi var. Elon Musk bu bağlantıyı nasıl mı kurdu? İçeriğimizde anlattık.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu