USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Kurum Malatya'da vatandaşlarla birlikte proje alanlarını inceledi

Malatya'ya giden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Battalgazi ilçesinde vatandaşların sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi. Vatandaşlarla proje alanlarını inceleyen Bakan Kurum, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Bakan Kurum Malatya'da vatandaşlarla birlikte proje alanlarını inceledi
17-08-2024 17:37
Google News
Malatya'ya ÖZETİ| giden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Battalgazi ilçesinde vatandaşların sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi. Vatandaşlarla proje alanlarını inceleyen Bakan Kurum, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.Abone ol

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri de Malatya olmuştu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gitti.

Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Battalgazi ilçesinde depremzede vatandaşlarla sohbet ettiğini belirtti.

Vatandaşların sorularına yanıt veren Bakan Kurum, vatandaşlarla birlikte proje alanlarını incelerken, talepleri de not aldı.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Deprem bölgesinde yeniden ihya sürecinde her adımı vatandaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Battalgazi’de de önce onları dinledik, merak ettiklerini yanıtladık, sonra da birlikte proje alanlarını inceleyip taleplerini not aldık. Vatandaşlarımızı bir an evvel sağlıklı yuvalarına kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'in Tartışmalı Projesi: Yarlung Zangbo Nehri Barajı
Çin'in Tartışmalı Projesi: Yarlung Zangbo Nehri Barajı

Son yıllarda mega projeleri ile adından sıkça söz ettiren Çin, dünyanın en büyük hidroelektrik projelerinden birini hayata geçiriyor. Bu içerikte, Yarlung Zangbo Nehri üzerine inşa edilecek olan devasa barajdan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu