USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bakan Işıkhan'dan en düşük emekli maaşı açıklaması

Ekonomi - En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılmasına ilişkin açıklama yapan Bakan Işıkhan, "Emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Bakan Işıkhan'dan en düşük emekli maaşı açıklaması
16-07-2024 13:47
Google News

Çalışma ÖZETİ| ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Işıkhan, açıklamasında, "En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi ile ilgili kanun taslağı TBMM'ye sunuldu. Türkiye'nin emektarı kıymetli emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ömrünü ülkemizin kalkınmasına adamış tüm emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Milletimize, emeklilerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi ile ilgili kanun taslağı TBMM'ye sunuldu.

Türkiye’nin emektarı kıymetli emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ömrünü ülkemizin… pic.twitter.com/1uPPJVki55

— Prof. Dr. Vedat Işıkhan (@isikhanvedat) July 16, 2024

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Sabancı SASA’yı Kurarken Nasıl Koç'un Önünü Kesti?
Sabancı SASA’yı Kurarken Nasıl Koç'un Önünü Kesti?

Türkiye’nin iki dev holdingi, Sabancı ve Koç, sanayileşme hamleleriyle ülkemizin ekonomisinin temel taşlarını oluşturdu. Ancak, 1970'lerin başında, bu iki devin yolları keskin bir rekabetle kesişti. Bu içerikte iki devin polyester sektörüne hâkim olma yarışını anlatacağız.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu