USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Fidan, Rusya ve Ermenistan'ın dışişleri bakanları ile görüştü

Bakan Fidan, İstanbul'da düzenlenen 3+3 Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği Platformu'nun 3'üncü Toplantısı kapsamında, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile bir araya geldi.

Bakan Fidan, Rusya ve Ermenistan'ın dışişleri bakanları ile görüştü
18-10-2024 17:57
Google News

Bakanlığın ÖZETİ| sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Fidan'ın Rus mevkidaşı Lavrov ile 3+3 Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği Platformu 3'üncü Toplantısı kapsamında görüştüğü bildirildi. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BRICS Zirvesi nedeniyle Tataristan'ın başkenti Kazan'a yapacağı ziyaretin hazırlıkları ele alındı.

Bakanlıktan yapılan bir başka paylaşımda ise Bakan Fidan'ın yine aynı toplantı kapsamında, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile bir araya geldiği ve görüşmede ikili ilişkiler ile normalleşme sürecinin ele alındığı kaydedildi. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış görüşmelerinde gelinen aşama da görüşmenin gündeminde yer aldı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
LEGO, Marvel X-Men: The X-Mansion Setini Duyurdu
LEGO, Marvel X-Men: The X-Mansion Setini Duyurdu

LEGO, uzun zamandır merak edilen X-Men: The X-Mansion setini resmi olarak tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu