USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu taktirde inşallah bu kışı sıkıntı yaşamadan atlatacağız” dedi.

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması
10-09-2022 14:45
Google News

Enerji ÖZETİ| ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ''Doğalgaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu taktirde bu kışı sıkıntı yaşamadan atlatacağız'' dedi.

Dönmez, doğalgazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguladıklarını belirterek ''Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıyoruz'' diye konuştu.

Bakan Dönmez'in açıklamalarından satır başları;

2022’de madencilik sektörü istihdamımız bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,3 artış gösterdi. Diğer ilgili ve yan sektörlerle birlikte düşünüldüğünde bu rakam 1 milyonun seviyesine çıkıyor.

 Bu yıl artış trendi devam ediyor. İlk 6 ayda bir önceki yıla göre yüzde 19’luk bir artışla 3,36 milyar dolara ulaştık. Veriler onu gösteriyor ki bu yıl maden ihracatında yeni bir rekora imza atacağız

ayrıntılar geliyor...

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dondurma Yemek Boğaz Ağrısına Neden Olur mu?
Dondurma Yemek Boğaz Ağrısına Neden Olur mu?

Dondurma hem serinleten hem de mutluluk veren bir lezzet! Özellikle yaz aylarında vazgeçilmezlerimizden biri. Ancak boğazı yakan o rahatsız edici his, dondurma keyfini gölgeleyebilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu